Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Румъния offering law degrees

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Cluj-Napoca град е столица на окръг Клуж в Румъния и втората най-населена в Букурещ. Това е един столичен район с население над 300 000 жители. Тя има около 150 пред-университетски образователни институции.

Law schools and universities for law degrees Румъния. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Румъния here.

Резултати Filter

Бакалавър по обществено здраве

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Румъния Cluj-Napoca

Клуж училище за обществено здраве е единствената програма за обществено здраве преподава изцяло на английски език в цялата Централна и Източна Европа. Програмата е проектирана, за да подготви независими специалисти в областта на общественото здраве, при най-високите стандарти. Програмата е персонализиран да покрие всички аспекти на общественото здраве, но също така дават възможност на учениците да се фокусират върху тяхната област на интерес ...