Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Португалия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Law schools and universities for law degrees Португалия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Португалия here.

Резултати Filter

квалификация на медицинска сестра

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Кампус Редовно обучение 4 години Октомври 2019 Португалия Viseu

Целта на курса е да се осигури необходимото обучение на: Участие в управлението на услуги, единици или здравни заведения;

степен по качеството на храните и храненето

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Португалия Viseu

Знаейки храна от производството, чрез своята промишлена преработка, оценка на качествените и хранително под точката на качеството изглед, безопасността на храните и хранителната стойност на сравнение с различните изисквания на потребителите;

Диплома за медицински сестри

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Португалия Coimbra

Сестринството през последните тридесет години е претърпяло значителна еволюция в нивото на научното познание и обучение на технологично ниво и на нивото на философията на грижата, произтичаща от социокултурни, политически, икономически, демографски и епидемиологични промени в съвременните общества.

Диплома по управление на здравето

Atlântica University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Португалия Barcarena + още 1

Здравето е единствената голяма индустрия в света и националните здравни системи са най-големите работодатели във всички развити страни.