Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Португалия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Коимбра (известен още като ученик град) някога е бил столица на Португалия с население над 100 000 души. Най-старият университет в Европа, Университета в Коимбра е тук. Този университет привлича студенти от цял ​​свят, които искат да преследват различни курсове.

Law schools and universities for law degrees Португалия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Португалия here.

Резултати Filter

Диплома за медицински сестри

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Португалия Coimbra

Сестринството през последните тридесет години е претърпяло значителна еволюция в нивото на научното познание и обучение на технологично ниво и на нивото на философията на грижата, произтичаща от социокултурни, политически, икономически, демографски и епидемиологични промени в съвременните общества.