Filter
Бакалавриат
Португалия Coimbra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Португалия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Коимбра (известен още като ученик град) някога е бил столица на Португалия с население над 100 000 души. Най-старият университет в Европа, Университета в Коимбра е тук. Този университет привлича студенти от цял ​​свят, които искат да преследват различни курсове.

Law schools and universities for law degrees Португалия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Португалия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Португалия
Coimbra
Тип на обучение
Темпо на обучение
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Сестринството през последните тридесет години е претърпяло значителна еволюция в нивото на научното познание и обучение на технологично ниво и на нивото на философията на ... [+]

Описание на целите, насочени от цикъла на изследването

Да има знания и способности за разбиране за интервенция в различните области на кърменето Да знаят как да приложат придобитите знания и разбиране, за да покажат професионален подход Способност за решаване на проблеми в контекста на човешките реакции на здравни проблеми и процеси на преход на индивиди, групи и общности, както и на изграждане и рационализиране на собствените си аргументи Способност за събиране, избор и интерпретиране на съответната информация, заедно с отделни лица, групи и общности, за да им се даде възможност да подкрепят препоръчаните от тях решения и клиничните преценки, които те издават, включително в анализа на съответните социални, научни и етични аспекти. Компетентности, които им позволяват да предават информация, идеи, проблеми и решения, както на специалисти, така и на неспециалисти Умения за учене през целия живот с висока степен на автономност... [-]

Португалия Coimbra
Септември 2019
португалски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски