HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Помощно здравеопазване, Дистанционно обучение Filter

Бакалавърска степен по здравни науки - съюзник на здравето

Northern Arizona University
BSc
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Онлайн обучение

Гъвкавостта е отличителен белег на тази степен, която предлага онлайн курсова и приема значителна блок на кредитен превод за тези, които са завършени или които са завършили съ ...

Научете повече

Бакалавър в (съюзническите) здравни науки

Central Methodist University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Готови ли сте да разработите база от знания, която да ви подготви да бъдете част от лечебен екип в сферата на здравеопазването? Имате ли интерес към сестринство, спортно обуче ...

Научете повече