Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен се придобива от лице, което е преминало през бакалавърска степен и е завършило препоръчителните курсове по горни дивизии за избран майор. Обикновено бакалавърските програми отнемат четири години.

Какво е бакалавър по безплатна медицина? Тази програма се фокусира върху оборудването на участниците с уменията и ноу-хау за оценка на състоянията на мускулно-скелетната система и за лечението им чрез манипулативни средства без медикаменти. По време на курса на обучение студентите могат да се научат да разпознават различните признаци и симптоми на мускулно-скелетни нарушения, които могат да включват болки в ставите и мускулите или аномалии. Курсовете се основават изцяло на науката и много от тях предлагат практически подход, така че след завършване на курса студентите да са готови да влязат в трудовия свят. Курсовете могат също така да се съсредоточат върху обучаването на студентите как да управляват инвентара, да поддържат бюджет и да управляват персонала, необходими умения за тези, които желаят да ръководят частна практика.

Лицата, които получават своите бакалаври в тази област на обучение, могат да се отдалечат с много ценни интердисциплинарни умения, включително силно критическо мислене и аналитични способности. Завършилите също са склонни да бъдат по-разумни и открити. Всички черти могат да им служат добре в професията си и в живота.

Разходите за бакалавърска степен варират от местоположението до училището и училището. Факторите, които могат да повлияят на общата стойност на образованието, са продължителността на програмата и посещаваното училище.

Лица, които завършват с бакалавър по безплатна медицина, могат да открият, че са добре подготвени да преследват редица вълнуващи кариери в областта на медицината. Освен да станат хиропрактори, завършилите могат да станат и масажни терапевти, физиотерапевти, акупунтуристи, специалисти по хомеопатията, йоги, експерти по хранене и диета, медиатори или специалисти по био-обратна връзка. Завършилите могат да продължат да работят в клиниката или да изберат да започнат своя собствена практика.

Повече училища започват да предлагат онлайн курсове в тази област на обучение, които са удобни за студенти, които желаят да работят, докато получават образование. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Помощна медицина Filter

Първоначално обучение на остеопат

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie
Кампус Редовно обучение 3 - 5 години Септември 2020 Франция Шанз-сюр-Марн

Подготвителното обучение за остеопат следва графика за висше образование. Всеки цикъл включва редовни оценки за придобиване на знания. Обучението е в съответствие със стандартите на СЗО (Световната здравна организация) и европейските стандарти.

Бакалавър по хиропрактика

Royal University Center Maria Cristina
Кампус 4 години Септември 2020 Испания Мадрид

Хиропрактиката е бързо развиваща се професия в Европа. В страните, където хиропрактиката е регулирана, все още има нужда от повече професионалисти.

бакалавърска степен по хиропрактика

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Кампус Редовно обучение 5 - 5 години Септември 2020 Испания Барселона

Благодарение на съветите на експерти в разработването на учебни програми и известни хора на хиропрактика професия, БКК е подготвил уникална програма от изследвания има за цел да съчетае дисциплината на хиропрактика с модерни стратегии на преподаване, учене и оценяване ,