Filter
Бакалавриат
Полша Wrocław Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Полша offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Wrocław се счита за третия по големина център на образованието в Полша. В тридесет добре известни институции, има повече от 135 000 човека. Вроцлав университет на града предлага здравословна академична среда за местните и чуждестранни студенти.

Law schools and universities for law degrees Полша. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Полша here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Полша
Wrocław
Тип на обучение
Темпо на обучение
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

The ветеринарната медицина дава знания в областта на превенцията и лечението на домашни и селскостопански животни болести, защита на потребителите, безопасността на проду ... [+]

Продължителност: 5,5 години (11 семестъра)

Professional заглавие: Доктор по ветеринарна медицина, DVM

Проучване на профил: широката академична

Започнете Месец: Октомври Semestral Такса за участие: 4000 EUR Преглед Курсът удостоен със сертификат, удостоверяващ EAEVE най-високите стандарти на образование в Европа осигурява на кандидатите за най-добрият избор за ветеринарна разбира се. Студентите, докато учи ветеринарна медицина получат знания по предметите, принадлежащи към общите и основни групи, което съответства с общ академичен профил на образование, а след това те да имат клинични дисциплини. Студентът взима задължителните практики и клинични стажове, чрез които се придобиват практически умения, използвани във ветеринарната професия. Провеждане видове ориентирано обучение, клинични стажове и възможност да изберете елементи от една група от избираеми дисциплини дава възможност на учениците да изясни и фокус на придобитите знания и умения за бъдещата практическа професия. Теоретични знания в областта на ветеринарната наука през първите четири години на обучение осигурява база за практическо обучение в последните години на проучване. Професионална специализация може да се продължи по време на докторантурата, следдипломно обучение и курсове за специализация за ветеринарни лекари.... [-]

Полша Wrocław
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
11 семестри
Кампус
Научете повече на английски