Filter
Бакалавриат
Полша Lublin Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Полша offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

В град Люблин е дом за редица реномирани университети и в Мексико. Най-известния университет в града е на Люблин технологичен университет, който предлага курсове по броя на бакалаври и магистри програми. Той предлага чудесни възможности за обучение на студенти.

Law schools and universities for law degrees Полша. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Полша here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Полша
Lublin
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

Съвременният свят, един свят на пациенти и медицински специалисти се променят. Това се отнася до професионалната работа на медицинските сестри, нуждите в областта на сест ... [+]

СЕСТРИНСТВО Съвременният свят, един свят на пациенти и медицински специалисти се променят. Това се отнася до професионалната работа на медицинските сестри, нуждите в областта на сестринските грижи и очакванията на пациентите за тази професия; образователната система на тази група специалисти също се променя.

Професията на медицинска сестра е една от малкото професии на обществено доверие. Очаква се сестрата да има безупречно морално и етично отношение от обществото, висока лична култура, спазване и спазване на правата на пациентите и професионалната тайна.... [-]

Полша Lublin
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски