Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Държава Палестина offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Редица висши учебни заведения са се появили през последните години в цялата палестинските територии и Ивицата Газа. Въпреки, че младите, тези съоръжения са в състояние да предлагат разнообразна гама от програми за местни и чуждестранни студенти.

Един от най-важните градове на палестинските територии, Хеврон е известен със своите реномирани международни университети и техните организации с международни университети като Хеброн университет. Всички онези, които не могат да си позволят да отидат на скъпите международни университети могат да учат в Хеврон.

Law schools and universities for law degrees Държава Палестина. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Държава Палестина here.

Резултати Filter

терапевтично хранене

Palestine Polytechnic University
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Държава Палестина Hebron

Нашата четири години Терапевтична Nutrition програма е специално предназначена за студенти със силен интерес към храненето и здравето на науката, които искат да използват своите знания, за да помогне за предотвратяване и лечение на болестта, като регистриран диетолог. Терапевтични студенти Nutrition ще научат как приема на храна и хранителни изисквания могат да бъдат променяни от заболяване, и как да се прилагат терапевтични диети за лечение на болести

биомедицинско инженерство (BME)

Palestine Polytechnic University
Кампус Редовно обучение Август 2019 Държава Палестина Hebron

Биомедицинско инженерство (BME) е прилагането на принципите на инженерни и дизайнерски концепции за медицина и биология за здравни цели (например диагностична или терапевтична). BME напредва бързо и производство на важни нововъведения, които подобряват качеството на живота ни.