Filter
Бакалавриат
Франция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Остепатия, Франция

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Подготвителното обучение за остеопат следва графика за висше образование. Всеки цикъл включва редовни оценки за придобиване на знания. Обучението е в съответствие със ста ... [+]

Учебната програма

Подготвителното обучение за остеопат следва графика за висше образование. Всеки цикъл включва редовни оценки за придобиване на знания. Обучението е в съответствие със стандартите на СЗО (Световната здравна организация) и европейските стандарти.

Методи на преподаване

ESO има първокласна техническа платформа. Аудитории, амфитеатри, класни стаи и лаборатории, приложно изследователско звено и компютъризиран център за документация, интегрирана остеопатична клиника съставляват набор от материални ресурси на повече от 5000 квадратни метра.... [-]

Франция Шанз-сюр-Марн
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски