Filter
Бакалавриат
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A бакалавърска степен е Бакалавърския учебна програма, която помага на учениците се подготвят за кариера. Образованието се състои от редица общи курсове за обучение, както и специализирани курсове в тяхното изследване основен. A степен обикновено отнема около четири години, за да завършите.

Какво е бакалавър по Osteopathy? Тази програма е предназначена около знанията и принципите на остеопатия, която е холистична дисциплина, която се фокусира върху лечението на костно-мускулната система за увеличаване на цялостното здраве на индивида. Всяка програма ще варира, но повечето ученици ще научат всичко за човешкото тяло, като анатомия, физиология, биохимия, и клинични науки. Те ще се научат диагностични умения, включително как да се извърши медицински тестове, палпация, тестване на движение, както и цифрови изображения. Повечето програми включват преподаване клиника, за да практикува практически техники.

Студентите, които учат остеопатия полза в редица начини.Те развиват умения, необходими, за да помогне за лечение на различни здравни условия, и има много възможности за кариера след дипломирането.

Разходите, свързани с печелите степен на остеопатия ще варират в зависимост от редица фактори. Дължината на програмата и мястото на училището са големи детерминанти. Учениците трябва да се свържат с училищата директно да разберете за конкретни финансови задължения.

Много завършилите бакалавър по Osteopathy избират да печелят напреднали градуса и да стане DO или остеопатично лекар. С това заглавие, завършилите могат да практикуват на пълния обхват на медицината навсякъде те избират. Те могат да изберат да работят на частна практика, в болнични условия, или дори в армията. Завършилите могат да избират да работят в най-различни специалитети, включително хирургия, вътрешни болести, акушерство, семейна медицина, и космическата медицина.

Можете да започнете да търсите училища остеопатични точно сега.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

Научете повече Свиване

1 резултата за Остепатия

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Подготвителното обучение за остеопат следва графика за висше образование. Всеки цикъл включва редовни оценки за придобиване на знания. Обучението е в съответствие със ста ... [+]

Учебната програма

Подготвителното обучение за остеопат следва графика за висше образование. Всеки цикъл включва редовни оценки за придобиване на знания. Обучението е в съответствие със стандартите на СЗО (Световната здравна организация) и европейските стандарти.

Методи на преподаване

ESO има първокласна техническа платформа. Аудитории, амфитеатри, класни стаи и лаборатории, приложно изследователско звено и компютъризиран център за документация, интегрирана остеопатична клиника съставляват набор от материални ресурси на повече от 5000 квадратни метра.... [-]

Франция Шанз-сюр-Марн
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски