Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Обединени Арабски Емиерства offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

Law schools and universities for law degrees Обединени Арабски Емиерства. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Обединени Арабски Емиерства here.

Резултати Filter

Бакалавър по дентална хирургия

RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Обединени Арабски Емиерства Ras Al-Khaimah

Програмата е насочена към насърчаване на придобиването на опит, отношение и поведение, които улесняват ефективното и подходящо взаимодействие с пациентите и колегите. Неговата цел е да създава ориентирани, информирани, компетентни и опитни орални специалисти, които признават и приемат задължението да практикуват в най-добрия интерес на пациентите по всяко време.