Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Монголия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Монголия е държава без излаз на море в Източна и Централна Азия. Тя граничи с Русия на север и Китай на юг, изток и запад. Улан Батор, столицата и най-големият град е дом на около 45% от населението. Това обикновено отнема западняците за 9-18 месеца преди да придобият добри разговорни умения в Монголия.

В града Улан Батор се намира в сърцето на Монголия. Това място Националния университет на Монголия и Монголия International University. Това осигурява много напреднал курс и образователни програми в областта на технологиите и международни изследвания.

Law schools and universities for law degrees Монголия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Монголия here.

Резултати Filter

ерген на ветеринарната медицина

Mongolian University Of Life Sciences
Кампус Редовно обучение Август 2019 Монголия Ulaanbaatar

Нашата бакалавър по ветеринарна медицина е създаден, за да се развива и да се създаде изобретателен среда за обучение на ветеринарни специалисти и изследвания услуга, чрез укрепване на обучение умения, научни изследвания и образователната среда.