Filter
Бакалавриат
Мексико San Luis Potosi San Luis Potosi Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Мексико offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Law schools and universities for law degrees Мексико. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Мексико here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Мексико
San Luis Potosi
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad Tecmilenio

Професионална разработва ефективни и здравословни хранителни стратегии. ... [+]

. Завършил профил Оценка на хранителния статус на физическите лица и социални групи. Дизайн и оценка на ефективни хранителни стратегии в съответствие с проблемите на отделните хора и социални групи. Няма всестранно управление на хранителните услуги от различни видове. Създаване и управление на бизнес консултантски и консултации в областта на храненето. Използвайте научни принципи и етични вземането на решения за интернет. Ефективно интегриране на мултидисциплинарни екипи. Насърчаване на положителни и ефективни промени в начина на живот на хората. работа на полето Болници, клиники и здравни центрове. Фитнес зали, училища и компании, които се нуждаят от подкрепа професионалисти хранене. офиси на частни лекари. Организации с нестопанска цел и държавни институции. персонално внимание на пациенти с текущите изисквания за грижи в техния хранителен статус. Моята собствена компания. учебен план ... [-]
Мексико Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Още
Юли 2020
испански
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски