Filter
Бакалавриат
Мексико Chihuahua Chihuahua Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Мексико offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Law schools and universities for law degrees Мексико. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Мексико here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Мексико
Chihuahua
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad Tecmilenio

Професионална разработва ефективни и здравословни хранителни стратегии. ... [+]

. Завършил профил Оценка на хранителния статус на физическите лица и социални групи. Дизайн и оценка на ефективни хранителни стратегии в съответствие с проблемите на отделните хора и социални групи. Няма всестранно управление на хранителните услуги от различни видове. Създаване и управление на бизнес консултантски и консултации в областта на храненето. Използвайте научни принципи и етични вземането на решения за интернет. Ефективно интегриране на мултидисциплинарни екипи. Насърчаване на положителни и ефективни промени в начина на живот на хората. работа на полето Болници, клиники и здравни центрове. Фитнес зали, училища и компании, които се нуждаят от подкрепа професионалисти хранене. офиси на частни лекари. Организации с нестопанска цел и държавни институции. персонално внимание на пациенти с текущите изисквания за грижи в техния хранителен статус. Моята собствена компания. учебен план ... [-]
Мексико Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Още
Юли 2020
испански
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски