Filter
Бакалавриат
Италия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

Тези, които учат в медицината, могат да очакват подробно да научат за човешкото тяло и също така да придобият практическо познание за средствата за здравеопазване като фармацевтичните продукти и хирургията. Това познание ще бъде полезно при работата по предотвратяване, диагностициране и лечение на заболявания.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Медицина, Италия

University of Bologna

Основната цел на програмата за един цикъл в медицината и хирургията е да предостави на медицинските специалисти необходимите знания и умения за практикуване на съвременна ... [+]

Основната цел на програмата за един цикъл в медицината и хирургията е да предостави на медицинските специалисти необходимите знания и умения за практикуване на съвременна медицина; те трябва да могат да включат в практиката си промоция на здравето, профилактика, лечение и рехабилитация и те трябва да могат да го направят и в международен контекст.

5 причини да се записвате в дипломна програмаПрограмата се предлага чрез набор от иновативни и традиционни методи на преподаване, с подход за "разрешаване на проблеми"Фокус върху медицинските хуманитарни науки за разбиране на здравето и болестите в контекста на индивида, семейството и обществотоИнтегрирана учебна програма с практически подход, включваща клинични служители, започващи от 1-ва годинаОснован на проблемите подход към медицината, който е мултидисциплинарен и ориентиран към пациентаАнглийски език като език за достъп до международни обмени и разширяване на възможностите за следдипломна квалификацияИзисквания за прием... [-]
Италия Bologna
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски