Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Малайзия offering law degrees

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Law schools and universities for law degrees Малайзия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Малайзия here.

Резултати Filter

Бакалавър по биомедицинска наука (отличие)

Lakshveer Overseas Solution
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Малайзия Kuala Lumpur

Бакалавърът по биомедицински науки (Honors) е всеобхватна програма, която има за цел да обучи студентите в различни дисциплини по медицина.

Бакалавър по медицина

Lakshveer Overseas Solution
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur

Медицинските университети в Малайзия обикновено предлагат петгодишна програма за бъдещи лекари. Задължително е студентите, които са завършили медицинско училище, да работят в правителствената болница по програма за домашна работа за срок от три години.

Mbbs бакалавър по медицина - бакалавър по хирургия

Melaka-Manipal Medical College
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Malacca

Фаза I (Manipal Campus, Индия) 2.5 години от предклиничните проучвания

Бакалавър по дентална хирургия

Melaka-Manipal Medical College
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Malacca

Петгодишният бакалавър по дентална хирургия (BDS) се провежда в манипулаторен кампус, Индия за Фаза I и Мелака, Малайзия за Фаза II. Усилието е истинско отражение на манипалната визия за подхранване на ученици с високи личности и за укрепване на образованието, основано на ценностите на Манипала.

Бакалавър по физиотерапия (Hons)

AIMST University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 1

Bachelor of Dental Technology

AIMST University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 1

бакалавър медицинска лаборатория науката (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Shah Alam

Медицински Лаборатория Science (MLS) програма дава възможност за образование и обучение във всички основни дисциплини на медицинската

бакалавър - здравни науки

INTI International University & Colleges, Malaysia
Кампус Редовно обучение Януари 2020 Малайзия Kuala Lumpur Batu Pahat

Нашите програми Здравни науки ви помага да се подготвят да заемат тези роли. Ние покриват диапазон в нашата учебна програма, която включва диагностика, технически, терапевтични и преки грижи и подкрепа на пациентите.

бакалавър по медицина и бакалавър по хирургия (MBBS)

AIMST University
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 1

Медицинският програмата AIMST университет е модерен и новаторски. Тя е изградена по модела на интегриран план за клинично последвано от големите медицински училища в Обединеното кралство и също включва местните изисквания, предвидени от медицински съвет на Малайзия. Програмата за 5-годишен се провежда изцяло в рамките на държавата.

Бакалавър по инженерство (био-медицина)

Universiti Teknologi Malaysia
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Малайзия Skudai

Прилагането на инженерни техники в биомедицинските науки постепенно се разширява. Днес, с непрекъснато нарастващата сложност на медицинските технологии, нараства търсенето на технически специалисти, които биха могли да взаимодействат в областта на биомедицинската и инженерната дейност.

Бакалавър по фармация (Hons)

International Medical University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur

Тази степен ви дава възможност да работите във всяка аптечна среда, от болничната служба и практиката на общността до фармацевтичната индустрия. Като специалисти по медицина фармацевтите поемат все по-важни роли и решаващ член на интегрирания екип по здравеопазване.

Бакалавър по дентална хирургия

International Medical University
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur

Програмата за стоматология IMU предлага избор от 2 песни за ученици. Първата писта се изпълнява съвместно от IMU, Малайзия, в сътрудничество с англоезичните чуждестранни партньорски университети, като студентите прекарват първата фаза в Малайзия, а по-късните години в един от нашите партньорски университети. При успешно завършване, студентите ще получат степен от съответния партньорски университет. Втората писта е студентите да прекарат всичките 5 години от бакалавърската програма в IMU и да получат бакалавърска степен по зъботехническа хирургия (BDS) от IMU.

Бакалавър по медицина

International Medical University
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur

IMU е първият и най-утвърденият частен медицински и здравен университет в Малайзия с повече от 26 години специален фокус в образованието за здравеопазване. IMU постигна статута на SETARA-2017 Tier 6 (Изключително) в категорията "Възрастни университети". В IMU имате възможност да изучите първите две години и половина от степента в IMU и да преместите в един от партньорските си университети в Австралия, Великобритания, Ирландия или Канада за завършване на медицинската програма. Тези международни партньорства означават, че учебната програма на IMU е разработена, за да отговори на високите международни стандарти на тези университети. Студентите, изучаващи медицина в IMU, също имат възможност да завършат цялата степен в IMU. Изучаването на медицина в IMU също ще Ви осигури Pathway за обучение и работа в Съединените щати с включването на подготвителния курс USMLE стъпка 1 в медицинската учебна програма на IMU в семестър 1 до 5. С това завършилите ни имат ранна подготовка и са компетентни да се явят на изпита за USMLE стъпка 1, която оформя пътя към възможностите за пребиваване в Съединените щати.

Бакалавър по медицина (Hons)

International Medical University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Малайзия Kuala Lumpur

Бакалавърът по медицина на IMU е 4-годишна редовна програма, която подготвя студент да стане регистрирана медицинска сестра, квалифицирана да практикува в различни направления в публичния или частния сектор на здравеопазването. След дипломирането си с бакалавърска степен по сестрински грижи, дипломатът може да избере да работи като регистрирана медицинска сестра или да премине към основна специализация по майчинство, ортопедия, кърмене, кърмене, периферна медицинска сестра, медицинска сестрингия, , Завършилите могат да изберат да продължат обучението си на магистърска и докторска степен.