Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Малайзия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Купата за ориз на Малайзия, Kedah е град изпълнен с богата култура и наследство. Това място някои от най-големите университети в Малайзия като AIMST университет. Този университет предлага голямо разнообразие от специалности като медицина.

Law schools and universities for law degrees Малайзия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Малайзия here.

Резултати Filter

Бакалавър по физиотерапия (Hons)

AIMST University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 1

Bachelor of Dental Technology

AIMST University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 1

бакалавър по медицина и бакалавър по хирургия (MBBS)

AIMST University
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 1

Медицинският програмата AIMST университет е модерен и новаторски. Тя е изградена по модела на интегриран план за клинично последвано от големите медицински училища в Обединеното кралство и също включва местните изисквания, предвидени от медицински съвет на Малайзия. Програмата за 5-годишен се провежда изцяло в рамките на държавата.