HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Малайзия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Селангор Градът е известен с добра популация на студентите, които търсят следдипломно и докторска степен по хуманитарни науки и изкуства. UNISEL Universiti Селангор е един от най-добрите университети на Малайзия.

Law schools and universities for law degrees Малайзия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Малайзия here.

Резултати Filter

BSc (Hons) Медицинска биотехнология

Sunway University
BSc
Ян. 2021
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Развитието на медицинските биотехнологии е една от най-големите успехи през последните 20 години и продължава да революционизира света на медицината. Вълнуващите нови разработ ...

Научете повече

бакалавър медицинска лаборатория науката (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Медицински Лаборатория Science (MLS) програма дава възможност за образование и обучение във всички основни дисциплини на медицинската ...

Научете повече