Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Литва offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Република Литва е официалното име на страната. То се намира в северната част на Европа. Литва оценява науката и технологиите в образователната им система силно. То се състои от основни аспекти на първични, вторични и третични равнища на образованието. Литва е друга водеща страна в предоставянето на изкуствата, науката, техниката, както и технологични курсове. Литва е изправен пред няколко предизвикателства във висшето образование последните години, довели до създаването на 20 университета за подобряване на достъпността.

Каунас е известен с културното си наследство и академична стойност. Образователните институции в града, като Витаутас Магнус университет, литовски университет по здравни науки, и Aleksandras Stulginskis University са овластяване на човешкия капитал с качествено образование от години.

Law schools and universities for law degrees Литва. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Литва here.

Резултати Filter

Средно-специално на кърменето, обща медицинска сестра

Lithuanian University of Health Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Литва Kaunas

Nursing програма на равнище бакалавърска степен е на модулен принцип, което даде възможност на по-добър живот и да отговаря на стандартите на ЕС за кърмене. Основният акцент е поставен върху квалификациите, необходими за сферата на специализация.

Средно-специално на общественото здраве

Lithuanian University of Health Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2019 Литва Kaunas + още 1

Проучване Програмата за безопасност на храните е насочена към подготовка на специалисти, посветени на прилагането на техните умения и знания за опазването и подобряването на общественото здраве чрез осигуряване и повишаване на безопасността на храните по производство на хранителната верига и чрез намаляване на излагането на човека на химични и биологични опасности, произтичащи от консумацията на храни.

Бакалавър по Физиотерапия

Lithuanian Sports University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Литва Kaunas

Целта на програмата е да се образоват висококачествени физиотерапевти на университетско ниво въз основа на най-новите фундаментални и приложни интердисциплинарни науки и съвременни технологични постижения.