Filter
Бакалавриат
Колумбия

Find law schools and universities in Колумбия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Колумбия, официално Република Колумбия, е единна конституционна република, включващ тридесет и две служби.

Law schools and universities for law degrees Колумбия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Колумбия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Колумбия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad EIA

Тя е една от инженерните компании с най-голям потенциал за растеж в бъдеще. Понастоящем тя включва няколко нововъзникващи технологии като биотехнологиите, информационните ... [+]

Какво представлява биомедицинското инженерство?

Тя е една от инженерните компании с най-голям потенциал за растеж в бъдеще. Понастоящем тя включва няколко нововъзникващи технологии като биотехнологиите, информационните технологии и новите материали. Програма, която има предизвикателството да включи решения за нови здравни услуги като благоденствие и превенция.

Защо да изучаваме биомедицинското инженерство?За мултидисциплинарната работа, която интегрира познанията по инженерство за нуждите на медицината.Биомедицинското инженерство е професия с голямо влияние върху развитието на страната.Програмата за иновации в Колумбия и политиката за предоставяне на националната здравна услуга за периода 2007-2010 г. на Министерството на социалната закрила, която установява процесът на "засилване на оценката и включването на биомедицинските технологии" като един от ключовите проекти да се подобри качеството на услугите, предоставяни на населението.Други фактори, които оправдават необходимостта от специалисти в тази дисциплина, са увеличаването на възрастовата, уязвима и инвалидизираната популация, които изискват повече внимание от страна на държавата и биомедицинските инженери, които насърчават значителни промени в здравния сектор.... [-]
Колумбия Envigado
Януари 2020
Spanish (Colombia)
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски