Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Китай offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Law schools and universities for law degrees Китай. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Китай here.

Резултати Filter

MBBS (на английски)

Sun Yat-Sen University
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Китай Guangzhou Zhuhai + още 1

Сун Ятсен университет, е одобрен като един от тридесет университетите от страна на Министерството на образованието на Китай, за да се запишат на чуждестранни студенти от специалност MBBS (Програма на Clinical Medicine преподава на английски език). Програмата следва "Временни наредби за контрол на качеството стандарти на английски преподавано Medical Университетското образование за чуждестранни студенти в Китай", и с практиките на академични принципи на ...

бакалавър по медицина

Shandong University
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Китай Jinan China Online + още 1

Петте години на системно медицинско образование ще предоставят на студентите знания, умения и нагласи, необходими за медицинската практика.

бакалавърска степен по медицина науката

Southeast University
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Китай Nanjing

Според "Временни наредби за контрол върху качеството стандарти на английски преподавано Medical Университетското образование за чуждестранни студенти в Китай", Министерството на образованието на Китай е одобрил Southeast университет като един от квалифицирани университети в Китай, за да се запишат на чуждестранни студенти на английски-поучаваше Бакалавърския програма на медицината.