Filter
Бакалавриат
Китай Shandong Jinan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Китай offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Law schools and universities for law degrees Китай. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Китай here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Китай
Shandong
Jinan
Тип на обучение
Темпо на обучение
Shandong University

Петте години на системно медицинско образование ще предоставят на студентите знания, умения и нагласи, необходими за медицинската практика. ... [+]

Бакалавър по медицина Въвеждане на медицинско образование на Medical School Шандонг университет по медицина записва 400 студенти всяка година, включително 200 кандидати на медицински бакалавър (5 години) и 200 кандидати на медицински Master (7 години). Медицински бакалавър (5-годишен от медицинско образование) петте години на системно медицинско образование ще осигуряват на студентите знания, умения и нагласи, необходими за медицинската практика. Намерени са 51 задължителни дисциплини, които са класифицирани в три вида: природни и социални науки, основни медицински науки и клиничната медицинска sciences.Natural и социални науки включва математика, физика, неорганична химия, органична химия, клетъчна биология, английски, морала и правото, културата Традиционна и литература. Тези курсове преподават на студентите основни познания за природата и обществото. Основни медицински науки се състоят от човешката анатомия (включително системен Анатомия и Local Анатомия), хистология и ембриология, човешката физиология, биохимия, молекулярна биология, медицинска микробиология, Медицински имунология, паразитология Human, патофизиология, патология, фармакология, медицинска психология, медицинска генетика , Медицинска етика, превантивна медицина, ядрена медицина, наука на операция, Изображението Medicine, и диагностика. Тези курсове предоставят на студентите с основни знания за структурата и функцията на човешкото тяло, на причините и развитието на болести, основните техники за диагностика и лечение на болестите. Клиничните медицинските науки включват вътрешни болести, хирургия, акушерство и гинекология, педиатрия, неврология, психиатрия, офталмология, оториноларингология, дерматология. Освен изучаване на клиничните науки, студентите ще направят стаж в болница. По време на практиката като стажант, учениците ще участват в диагностиката и лечението на пациентите. Студентите ще съчетават всичко, което научих в Medical School по време на клиничната практика. В допълнение към 51... [-]

Китай Jinan China Online
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски