Filter
Бакалавриат
Китай Jiangsu Nanjing Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Китай offering law degrees

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Law schools and universities for law degrees Китай. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Китай here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Китай
Jiangsu
Nanjing
Тип на обучение
Темпо на обучение
Southeast University

Според "Временни наредби за контрол върху качеството стандарти на английски преподавано Medical Университетското образование за чуждестранни студенти в Китай", Министерст ... [+]

Бакалавър по медицина Science Според "Временни наредби за контрол върху качеството стандарти на английски преподавано Medical Университетското образование за чуждестранни студенти в Китай", Министерството на образованието на Китай е одобрил Southeast университет като един от квалифицирани университети в Китай, за да се запишат на чуждестранни студенти на английски-поучаваше Бакалавърския програма на медицината. За да се ускори своя стъпка на интернационализация, Югоизточна университет ще продължи да се запишат на чуждестранни студенти на английски преподава бакалавърска програма по медицина в есен-полугодие на 2010. Целта на програмата е да се култивира квалифицирани международни медицински специалисти, отдавайки дължимото внимание на възможните нужди на тях да служат в родината си или в други страни. След завършване на общите изисква кредитите, учениците ще бъдат предоставени грамота от Югоизточна университет и квалифицирани студенти ще получат бакалавърска степен по медицина Science (MBBS). Завършилите ще имат възможност да се запишат за Лекар Квалификация изпит според относителните подзаконовите разпоредби на съответната страна. Преподавател по английски език, програмата е отворена за чуждестранни студенти в преследване на науката и практиката на медицината, чиито курсове се предлагат от Медицински колеж, SEU. Преглед на Медицински колеж, SEU Медицински колеж на Southeast University, с произход от Nanjing Железопътна Medical College, чийто произход може да се проследи назад до Медицинския колеж на Централния университет основана през 1935 г., се вля в Югоизточна университет през 2000 година. Тя се радва на нейния престиж в страната и чужбина за своята дълга история и висококачествено образование. Колеж по медицина, Югоизточна университет (SEU), се намира на живописно езеро Xuanwu в... [-]

Китай Nanjing
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски