Filter
Бакалавриат
Китай Guangdong Guangdong Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Китай offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Китай, официално хората "е Република Китай, е суверенна държава, разположена в Източна Азия. Това е светът "е най-многолюдната страна, с население от над 1,350 милиарда.

Law schools and universities for law degrees Китай. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Китай here.

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Китай

Резултати

Степени
Място
Китай
Guangdong
Тип на обучение
Темпо на обучение
Sun Yat-Sen University

Сун Ятсен университет, е одобрен като един от тридесет университетите от страна на Министерството на образованието на Китай, за да се запишат на чуждестранни студенти от ... [+]

. MBBS (на английски) Тази програма е строителната място на национално ниво черта голяма, тя се нарежда на 4-ти сред медицинските колежи в Китай. SYSU е един от 30 университета, квалифицирани от Министерството на икономиката на Китай да приеме MBBS чуждестранни студенти. Всички курсове, преподавани на английски език, без изисквания за китайски език на професионалната подготовка. SYSU е вписана в Регистъра на Световната Медицинска училища СЗО и възпитаниците на MBBS програми, имат право да предприемат медицински прегледи за лицензиране, държани от медицинските съвети в различни страни като MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS т.н. ... [-]
Китай Guangzhou Zhuhai
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски