Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Кипър offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Висшето образование в Кипър се провежда в петте общи международни езици а именно: английски, френски, португалски, турски, гръцки и китайски. Това е решила проблемите на езиковите бариери в тези висши учебни заведения дори позволява на чуждестранни студенти да търсят висше образование в страната.

Law schools and universities for law degrees Кипър. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Кипър here.

Резултати Filter

Бах Сейнт Джордж. на медицината и Бах. на операцията (MBBS) степен

University of Nicosia Medical School
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Nicosia

Сейнт Джордж има заслужена репутация като популярна и конкурентен избор за студентите, които кандидатстват за медицина. Програмата завършил пост беше създаден през 2000 г., за да се привлекат зрели кандидати, които вече са имали степен и които са имали живот в света извън образованието. Курсът привлича широк интерес и стана бързо признат в цяла Великобритания като пионерска, иновативна и режещи ръба.

Бакалавър по медицина и бакалавър по хирургия (в сътрудничество с университета "Св. Георги" в Лондон)

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Nicosia

4-годишна медицинска програма за завършване на докторска степен със степен от медицинската гимназия "Св. Георги" в Лондон, предлагана в най-големия частен университет в Кипър Клиника по водещи медицински центрове в САЩ, Израел и Европа

Бакалавър по фармация (BPharm)

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Кипър Nicosia

Общата цел на програмата е да подготви студентите научно и професионално, за да станат напълно компетентни в областта на фармацията.

Бакалавърска степен по сестрински грижи

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Nicosia + още 1

Основните образователни цели на програмата са да се осигурят интелектуално предизвикателни курсове, които са личностно развитие на студентите и са основани на стипендии и изследвания; да се повиши участието, насоките, да се подкрепят политиките за обучение и преподаване