Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Кипър offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Кипър има субсидирана и студенти-приятелски висшето образование. Тя има три публични и четири частни университети. Държавните университети са Кипърския университет, Свободния университет на Кипър и Кипър технологичен университет. Страната разполага с международната общност по този начин езиковата бариера не може да бъде предизвикателство за студентите.

Никозия има голяма студентска общност заради многото университети и колежи, които са разположени там. Студентът култура може да се забележи веднага щом земята в този град, но в края на краищата му се дължи на качеството на образованието, предлагани от висшите градски живот.

Law schools and universities for law degrees Кипър. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Кипър here.

Резултати Filter

Бах Сейнт Джордж. на медицината и Бах. на операцията (MBBS) степен

University of Nicosia Medical School
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Nicosia

Сейнт Джордж има заслужена репутация като популярна и конкурентен избор за студентите, които кандидатстват за медицина. Програмата завършил пост беше създаден през 2000 г., за да се привлекат зрели кандидати, които вече са имали степен и които са имали живот в света извън образованието. Курсът привлича широк интерес и стана бързо признат в цяла Великобритания като пионерска, иновативна и режещи ръба.

Бакалавър по медицина и бакалавър по хирургия (в сътрудничество с университета "Св. Георги" в Лондон)

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Nicosia

4-годишна медицинска програма за завършване на докторска степен със степен от медицинската гимназия "Св. Георги" в Лондон, предлагана в най-големия частен университет в Кипър Клиника по водещи медицински центрове в САЩ, Израел и Европа

Бакалавър по фармация (BPharm)

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Кипър Nicosia

Общата цел на програмата е да подготви студентите научно и професионално, за да станат напълно компетентни в областта на фармацията.

Бакалавърска степен по сестрински грижи

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Nicosia + още 1

Основните образователни цели на програмата са да се осигурят интелектуално предизвикателни курсове, които са личностно развитие на студентите и са основани на стипендии и изследвания; да се повиши участието, насоките, да се подкрепят политиките за обучение и преподаване