Filter
Бакалавриат
Канада Ontario London Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

London град в Канада е много по-удобно, както от местните и чуждестранни студенти, които идват тук, за да допринесе за тяхното образование. С град хостинг, някои от основните обучение институти в региона, като например College Fanshawe, и Университета на Западно Онтарио, този факт наистина отразява как образованието е много по-ценен.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Научете повече Свиване

Резултати

Fanshawe College

Стволовите клетки, ксенобиотиците и молекулярната биология са сред най-търсените области на научното изследване днес. С бакалавърска степен бакалавър по Fanshawe в област ... [+]

Преглед

Стволовите клетки, ксенобиотиците и молекулярната биология са сред най-търсените области на научното изследване днес. С бакалавърска степен бакалавър по Fanshawe в областта на биотехнологията, ще имате осем семестъра на академично обучение и най-малко четири месеца кооперативен опит, за да ви подготви за работа в тези вълнуващи области.

Като студент по биотехнология, ще развиете умения в експерименталния дизайн, статистическия анализ на данните, биоинформатиката и обработката на микробни, растителни и животински материали за генетичен анализ. По време на програмата за биотехнология ще се постави силен акцент върху това как биотехнологията се отнася до регулаторните въпроси, осигуряването на качеството, биоетиката и управлението на биологичната опасност. Ще разгледате:... [-]

Канада London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски