Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Йордания offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Йордания, официално Хашемитско кралство Йордания, е една арабска царство в Близкия изток, на източния бряг на река Йордан, и се простират в историческия район на Палестина

Law schools and universities for law degrees Йордания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Йордания here.

Резултати Filter

бакалавър в областта на фармацията

Yarmouk University
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Йордания Irbid

Тази програма има за цел да постигне отличава фармацевтична образование справяне със съвременните тенденции в професията, както на местно и регионално, към квалифициран фармацевт в различни райони на аптека практика, които отразяват цялостна качество практика. Мисията на Факултета по фармация е да допринесе за пълнотата на университета в образователните програми, както и за постигане на високи резултати в учебната и приложни фармацевтични програми на базата на научни изследвания, които се очаква да бъде в допълнение към различни съвременни аспекти на професията на фармацията.

Бакалавърска степен по биомедицинско инженерство

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Пети студенти годишно в Катедрата по биомедицинско инженерство са поддържането на клас CT машина в секцията семинар под ръководството на д-р Престижът на Бога, Al-Mutairi

Бакалавър по Аудиология и науката произношение

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Въведе слуха и говора отдел през 2001 г. и е открит под патронажа на Негово Височество Принц отдел Raad бин Заид главен секретар Anmak. Предлага програма бакалавърска в говора и слуха науки. Той ще се реализира на местно и регионално програма, за да се даде възможност на завършилите да работят на различни места, като например болници, училища и др. Централна слуха и говора Раздел процесори с най-съвременна техника и технологии, необходими в сектора под контрола на група от квалифицирани преподаватели и ръководители включва високо квалифицирани, за да се осигури най-доброто обучение на студенти.

Бакалавър по оптика

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Уникален до Министерството на оптика са първата и единствена точка на нивото на частните университети в Хашемитско кралство Йордания и е въвела секцията, като един от разделите на Фармацевтичен факултет и медицинските науки през 2015 г., което дава бакалавърска степен по специалността на оптика от 132 кредитни часа, разпределени в четири учебни години. Катедра Оптика е създадена с цел да се даде възможност на завършилите да работят в оптика центрове и центрове за офталмологията и корекция на зрението, в допълнение към очни клиники в болниците.

Бакалавър по медицина Анализ

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Медицински анализ се утвърди като един от Министерството на Факултета по фармация и медицина Катедра науките през 1991 г., който предоставя бакалавърска степен по специалността на медицински анализ (142) кредитни часа, разпределени в четири учебни години. Тя включва лаборатории на медицински тестове в допълнение към основните научни лаборатории: - Laboratory патология - микробиология Лабораторни - Лаборатория по биохимия лаборатория повредят Aserarah- Лаборатория Alotfillat- Лабораторни Хормоните - Laboratory Immunology.

Бакалавър по фармация

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Катедра Фармацевтични науки предлага Pkaloyos Аптека програма. Тази програма е уникална и различна програма в арабския регион, където той е разработен в съответствие с най-новите световни методи в фармацевтичния образование се характеризира с тази програма завършил със своите проучвания и опит на теоретично и практическо - способността му да играе активна роля в рамките на медицински екип терапевтичната по отношение на работата в болничните аптеки в допълнение към частни аптеки в допълнение към областта на медицината производство, развитие и центровете на научни и академични изследвания интересуват от фармацевтични науки. В допълнение, Министерството на Pharmaceutical Sciences наскоро постави магистърската програма, така че тази програма да върви в крак с най-новото на местно ниво, арабски и международни академични програми.

Бакалавър по медицински сестри

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Поради наличието на сериозен недостиг на кадри кърмене на бакалавърска степен дойде идеята за създаването и откриването на колежа за медицински сестри университет, който има за цел да подготви и развитие на специализирани кадри, за да се подобри ефективността на професията на медицинска сестра и да допринесе за развитието на обществото, като предоставя на студентите с научни и практически познания, които се доставят на студента от група преподаватели освен това, да накара учениците да следват развитието на специализацията и ги мотивира да самообучение и завършат образованието си, за да се получи по-висока квалификация.

Бакалавър по фармация

Aqaba University Of Technology
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Йордания Aqaba

Създаването на Факултета по фармация в Aqaba University Of Technology в Aqaba University Of Technology получили бакалавърска степен по фармация и приложен план за обучение, е подбор на специализирани курсове за посрещане на специалното разпределение за фармацевтични стандарти за образование и предоставяне на завършилите знанията, необходими за практикуване на професията научен и морален.