Filter
Бакалавриат
Йордания Aqaba Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Йордания offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

Law schools and universities for law degrees Йордания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Йордания here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Йордания
Aqaba
Тип на обучение
Темпо на обучение
Aqaba University Of Technology

Създаването на Факултета по фармация в Aqaba University Of Technology в Aqaba University Of Technology получили бакалавърска степен по фармация и приложен план за обучени ... [+]

Въведение във Факултета по фармация

Създаването на Факултета по фармация в Aqaba University Of Technology в Aqaba University Of Technology получили бакалавърска степен по фармация и приложен план за обучение, е подбор на специализирани курсове за посрещане на специалното разпределение за фармацевтични стандарти за образование и предоставяне на завършилите знанията, необходими за практикуване на професията научен и морален. В допълнение към предоставянето на платформа за продължаващо обучение за фармацевтичните висшисти на фармацията в региона Акаба и съседните райони. Бакалавърската програма на Фармацевтичния факултет за редовно обучение трябва да премине 162 кредитни часа в рамките на пет години, за да придобие теоретични и практически познания за конкуренцията на пазара на труда.... [-]

Йордания Aqaba
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски