Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Италия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Law schools and universities for law degrees Италия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Италия here.

Резултати Filter

Bachelor's Degree in Nursing

Sapienza University of Rome
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Rome

Програмата бакалаври в сестринство, което е първата и единствената програма Nursing в момента провежда на английски език в Италия, подготвя студентите да работят като сертифицирани клинични медицински сестри и сертифицирани специалисти за медицински сестри (анестезиолози, акушери, пренатални и гинекологични грижи) в съоръжения публични и частни здравни цяла Европейската общност.

в областта на технологиите инженерна бакалавърска за здравето (преподава в италиански)

University Of Bergamo
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Bergamo

Целта на курса е да се обучават инженери, които ще работят с медицински персонал за предоставяне на пациентите с по-ефективни процедури, основани на използването на иновативни технологии. Тази професионална също е в състояние да организира и да направи ефективно използване на технологични инструменти за грижа за пациента и помощ.

Бакалавър по медицина и хирургия

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 6 години Октомври 2019 Италия Bologna

Основната цел на програмата за един цикъл в медицината и хирургията е да предостави на медицинските специалисти необходимите знания и умения за практикуване на съвременна медицина; те трябва да могат да включат в практиката си промоция на здравето, профилактика, лечение и рехабилитация и те трябва да могат да го направят и в международен контекст.

Бакалавър по геномика

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Bologna

Международната степен по геномика осигурява теоретична и практическа основа за обучение на специалист, способен да прилага ИТ, математически и статистически умения за анализ на геномни данни и следователно за анализ на транскриптомични, протеомични и епигеномни данни, биологията на системите и metagenomics, в прокариоти, еукариоти и хора.

Магистър по теория и методи за превантивни и адаптирани физически дейности

University of Parma
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Parma

Магистърска степен по Теория и методи за превантивни и адаптирани физически дейности е двугодишен капитан за 120 ЕКТ. Учители по физическо възпитание и спортни дейности. Това е ежедневието и социалното участие.

Бакалавър по акушерство

University of Parma
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Parma

Курсът по акушерство е теория на практическото обучение за бъдещата акушерка. Акцентът е върху задълбочени познания по физиология, насърчаване и поддържане на здравето на жените на всички етапи от живота с особено внимание към двойката майка-дете.

Бакалавър по сестрински грижи

University of Parma
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Parma

Студентите от University of Parma , курс на бакалавърска степен по медицински сестри са записани в рамките на три години редовна форма на обучение с продължителност.