Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Италия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Сиренето град на Италия - Парма е известен със своята архитектура и богато наследство. Той има някои от най-старите университети в Италия, като Университета в Парма. Затова, който се интересува от получаване на добро образование в традиционно място трябва да живеят в Парма.

Law schools and universities for law degrees Италия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Италия here.

Резултати Filter

Магистър по теория и методи за превантивни и адаптирани физически дейности

University of Parma
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Parma

Магистърска степен по Теория и методи за превантивни и адаптирани физически дейности е двугодишен капитан за 120 ЕКТ. Учители по физическо възпитание и спортни дейности. Това е ежедневието и социалното участие.

Бакалавър по акушерство

University of Parma
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Parma

Курсът по акушерство е теория на практическото обучение за бъдещата акушерка. Акцентът е върху задълбочени познания по физиология, насърчаване и поддържане на здравето на жените на всички етапи от живота с особено внимание към двойката майка-дете.

Бакалавър по сестрински грижи

University of Parma
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Parma

Студентите от University of Parma , курс на бакалавърска степен по медицински сестри са записани в рамките на три години редовна форма на обучение с продължителност.