Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Италия offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Сред един от най-старите градове на Италия, Болоня винаги е било много видно място да посетят и да получат образование. Образователните институции като Университета на Bolonga, похвали добре образовани преподаватели и образование в средновековното изкуство, музика и култура.

Law schools and universities for law degrees Италия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Италия here.

Резултати Filter

Бакалавър по медицина и хирургия

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 6 години Октомври 2019 Италия Bologna

Основната цел на програмата за един цикъл в медицината и хирургията е да предостави на медицинските специалисти необходимите знания и умения за практикуване на съвременна медицина; те трябва да могат да включат в практиката си промоция на здравето, профилактика, лечение и рехабилитация и те трябва да могат да го направят и в международен контекст.

Бакалавър по геномика

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Bologna

Международната степен по геномика осигурява теоретична и практическа основа за обучение на специалист, способен да прилага ИТ, математически и статистически умения за анализ на геномни данни и следователно за анализ на транскриптомични, протеомични и епигеномни данни, биологията на системите и metagenomics, в прокариоти, еукариоти и хора.