Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Италия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Бергамо е очарователно място, което приветства здравословен брой студенти в своите университети и колежи всяка година. Бергамо има уникалното име в списъка на топ образователна арена на Италия. Той предлага качествено образование в дисциплини като музика и сценични изкуства.

Law schools and universities for law degrees Италия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Италия here.

Резултати Filter

в областта на технологиите инженерна бакалавърска за здравето (преподава в италиански)

University Of Bergamo
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Италия Bergamo

Целта на курса е да се обучават инженери, които ще работят с медицински персонал за предоставяне на пациентите с по-ефективни процедури, основани на използването на иновативни технологии. Тази професионална също е в състояние да организира и да направи ефективно използване на технологични инструменти за грижа за пациента и помощ.