Filter
Бакалавриат
Италия Bergamo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Италия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Бергамо е очарователно място, което приветства здравословен брой студенти в своите университети и колежи всяка година. Бергамо има уникалното име в списъка на топ образователна арена на Италия. Той предлага качествено образование в дисциплини като музика и сценични изкуства.

Law schools and universities for law degrees Италия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Италия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Италия
Bergamo
Тип на обучение
Темпо на обучение
University Of Bergamo

Целта на курса е да се обучават инженери, които ще работят с медицински персонал за предоставяне на пациентите с по-ефективни процедури, основани на използването на инова ... [+]

ЦЕЛИ

Целта на курса е да се обучават инженери, които ще работят с медицински персонал за предоставяне на пациентите с по-ефективни процедури, основани на използването на иновативни технологии. Тази професионална също е в състояние да организира и да направи ефективно използване на технологични инструменти за грижа за пациента и помощ. Обучението в основните науки и инженерство е интегрирана с курсове по биомедицинско инженерство, патофизиология, и психология, както и курсове по социални въпроси, свързани с използването на нови технологии в областта на медицината. В последната фаза на процеса на стаж се провежда в болници и в изследователски центрове, в района на Бергамо, които са вече в сътрудничество с Университета на Бергамо и че участва в управлението на целите на обучението на курса.... [-]

Италия Bergamo
Октомври 2019
Италиански
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски