HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Италия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Сиренето град на Италия - Парма е известен със своята архитектура и богато наследство. Той има някои от най-старите университети в Италия, като Университета в Парма. Затова, който се интересува от получаване на добро образование в традиционно място трябва да живеят в Парма.

Law schools and universities for law degrees Италия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Италия here.

Резултати Filter

Бакалавър по сестрински грижи

University of Parma
Бакалавриат
Окт. 2021
<
Редовно
<
3 години
Италиански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Студентите от University of Parma , курс на бакалавърска степен по медицинска сестра се записват в тригодишен редовен курс. ...

Научете повече

Бакалавър по акушерство

University of Parma
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Италиански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Курсът по акушерка е тригодишен курс и има за цел теоретично-практическото обучение за бъдещата акушерка. Акцентът е върху задълбочените познания по физиология, насърчаване и ...

Научете повече