Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Испания offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Villaviciosa де Odón се намира в западната част на Общността на Мадрид, Испания. В града има малък размер на население от около 30 000 души. Тя се нарича още като университетски град заради близостта си до Universidad Europea Мадрид.

Law schools and universities for law degrees Испания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Испания here.

Резултати Filter

Двойна степен по фармация и биотехнология

Universidad Europea
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Испания Villaviciosa de Odón

Развийте призванието си от авангардна среда и формирайте част от най-голямата научна еволюция на века.

Степен по фармация

Universidad Europea
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Испания Villaviciosa de Odón

Препратка в обучението, базирано на симулация и междупрофесионално обучение.