Filter
Бакалавриат
Испания Villaviciosa de Odón Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Испания offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Villaviciosa де Odón се намира в западната част на Общността на Мадрид, Испания. В града има малък размер на население от около 30 000 души. Тя се нарича още като университетски град заради близостта си до Universidad Europea Мадрид.

Law schools and universities for law degrees Испания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Испания here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Испания
Villaviciosa de Odón
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad Europea

Развийте призванието си от авангардна среда и формирайте част от най-голямата научна еволюция на века. ... [+]

Разширете хоризонтите си

Двойната степен по фармация и биотехнология на Universidad Europea се преподава в рамките на шест години и има за цел да комбинира обучението на фармацевта с най-иновативните знания в областта на технологиите, прилагани в областта на биологичните науки, област с много бъдеща прогноза във фармацевтичната индустрия ,

Еволюциите в новите лечения с имунологичен произход представляват предизвикателство за фармацевтичната индустрия, понастоящем наречена биофармацевтик. Това накара индустрията да поиска експерти по медицина, способни да се справят с новите предизвикателства на сектора от глобална гледна точка на научните изследвания, разработването, производството, контрола и маркетинга на терапевтични продукти.... [-]

Испания Villaviciosa de Odón
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски
Universidad Europea

Препратка в обучението, базирано на симулация и междупрофесионално обучение. ... [+]

Вашето призвание оживява.

С образователно- квалификационната степен "фармация" на Universidad Europea научите по практичен, опитен и оживен начин. Тъй като нашата методология се основава на учене чрез симулирани клинични случаи, които ви противопоставят в реални ситуации.

Ще работите в офиса на симулираната аптека, болничната аптека и консултациите по клинична фармация, намиращи се в нашата симулирана болница, където ще приложите всички знания, умения и способности, необходими за решаване на ситуациите, които възникват в грижата за пациента. По този начин ще тренирате в безопасна среда, преди да се приближите до всеки тип случаи с пациенти.... [-]

Испания Villaviciosa de Odón
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски