Filter
Бакалавриат
Република Ирландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Република Ирландия offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Law schools and universities for law degrees Република Ирландия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Република Ирландия here.

Научете повече Свиване

Резултати

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Тази степен програма е насочена към подготовка на международно признати дипломи за медицински сестри за работа в световен мащаб. Програмата гарантира, че тези, които учат ... [+]

Това е иновативен програма за допълване Бакалавър по сестринство (BN) (International) насочена към подготовката на медицински сестри за работа в световен мащаб; доставени в уникална среда, в северозападната част на Ирландия, Свети Анджела колеж, Колеж на Националния университет на Ирландия, Galway (NUI Galway).

Специалността е предназначена да гарантира, че тези, които учат на професионалната компетентност и академичен кредит за работа в различни клинични условия в целия свят. Всички ученици са разпределени академичен съветник в подкрепа на тяхното образователно развитие в допълнение към, определен International Student Tutor (IST), за да се улесни език, културна, социална и лична подкрепа.... [-]

Република Ирландия Sligo
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски