Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Индонезия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Индонезия, официално Република Индонезия е държава в Югоизточна Азия и Океания.Индонезия е архипелаг, включващ около 17 508 острова

За всички онези, които искат да изучават чужди езици или имат усет за изкуство трябва да учат в град Джокякарта. Това място някои от най-добрите учебни заведения на Индонезия като Bahasa Indonesia езиково училище и индонезийски институт по изкуствата.

Law schools and universities for law degrees Индонезия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Индонезия here.

Резултати Filter

Международна програма за бакалаври (IUP) по медицина

Universitas Gadjah Mada
Кампус Редовно обучение 7 семестри Запитване на информация Индонезия Yogyakarta

Създаден на 5 март 1946 г., Медицинският факултет, обществено здраве и сестрински грижи UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) се разраства и развива бързо през годините. FK-KMK UGM се позиционира като водещ университет в Индонезия, Азия и света. Хиляди възпитаници са завършили и са оцветени в сектора на здравеопазването в Индонезия и по целия свят. Разположен в кампус с тропически климат, приятна атмосфера и снабдени с различни съоръжения, които подпомагат образованието, научните изследвания и обществените дейности. Визията на Училището по медицина е да бъде отлична национална програма за медицинско образование, която е новаторска, световно стандартизирана и висша, както и да служи на интересите на нацията и човечеството с професионална подкрепа на човешките ресурси. Етапите на обучение в бакалавърска програма на ФК-КМК УГМ включват 3. 5 години докторантура, 2 години професионална фаза и 1 година стаж.