Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Индия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Law schools and universities for law degrees Индия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Индия here.

Резултати Filter

ерген на фармацията (b.pharm)

Dayananda Sagar University
Кампус Редовно обучение 4 години Юли 2020 Индия Bengaluru

А 4-годишен курс студент, който придава достатъчно знания и научна информация в широки области на фармацията като фармацевтичната химия, фармация, фармакология и фармакогносия.

бакалавър по физиотерапия (BPT)

Sharda University
Кампус Редовно обучение 4 години Юли 2020 Индия Greater Noida

Физиотерапия е вид медицинска наука, която се използва за подобряване на дисфункции движение, за насърчаване на функциите на човешкото тяло и оптимално здраве. Физиотерапията е важна част от рехабилитацията посветена минимизира уврежданията сред хората. Тя включва поддръжката, оценката, възстановяването на физическите функции и изпълнението на тялото. Физиотерапия се препоръчва основно за физически ...

Бакалавър по медицинска технология за изображения

Sharda University
Кампус Редовно обучение 3 години Юли 2020 Индия Greater Noida

С напредъка на технологията за изображения за различни тъкани, състоящи се от различни органи и системи в човешкото тяло, като например рентгенови лъчи, Ultra-звук, сонография CT-сканиране, MRI, PET-сканиране и т.н. има голямо търсене на технолозите за изображение. Имайки това предвид, курс на обучение в бакалавърска степен е предназначен да задоволи необходимостта от сръчни изображения технологии ...

бакалавърска програма в медицинската лаборатория технология

Sharda University
Кампус Редовно обучение Юли 2020 Индия Greater Noida

Диплома по Medical Laboratory Technology е двугодишен курс, който подготвя студентите за най-важните професии, които осигуряват Allied здравни грижи. Студентите са квалифицирани да извършват тестове, които да подпомогнат диагностицирането и лечението на болестите. Тази програма ще разполагат кандидатите с необходимите умения, необходими за да се справят с лабораторно оборудване и извършване на точни лабораторни тестове.

Бакалавър по физиотерапия

Sharda University
Кампус Редовно обучение Юли 2020 Индия Greater Noida

Физиотерапия е вид медицинска наука, която се използва за подобряване на дисфункции движение, за насърчаване на функциите на човешкото тяло и оптимално здраве. Физиотерапията е важна част от рехабилитацията посветена минимизира уврежданията сред хората. Тя включва поддръжката, оценката, възстановяването на физическите функции и изпълнението на тялото. Физиотерапия се препоръчва основно за физически оспорени хора, хората, страдащи от дегенеративни заболявания като артрит, неврологични заболявания и спортни лица. Той е един от най-бързо развиващите се райони на лекарство, което включва топлинни лъчения, масажи, tractions, хидротерапия и късовълнова диатермия (SWD).

Бакалавър по фармация

Kalinga University
Кампус Редовно обучение 4 години Юли 2020 Индия Naya Raipur

Kalinga University е концептуализиран като център за академични постижения. В 30 акра wi-fi кампус е внимателно проектиран да отговаря на световните стандарти. Академичният блок е напълно климатизиран и се състои от офис помещения за преподаватели, компютърни лаборатории, редовни класни стаи с най-новите аудио-визуални средства и добре оборудвана аудитория.