Filter
Бакалавриат
Египет Cairo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Египет offering law degrees

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

Египет е най-старата образователна система в Северна Африка и Близкия изток. Правителството винаги финансиране на висшето образование, което я прави една от най-евтиния живот студента в Северна Африка и Близкия изток. Университета на Кайро е водещият университет.

Кайро е град, който е е корени датиращи от 969 AD. Той се намира в близост до делтата на Нил в Египет. Той е столица на Египет и най-големият град в страната и дом на над 9 милиона души. В града има над 10 университета.

Law schools and universities for law degrees Египет. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Египет here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Египет
Cairo
Тип на обучение
Темпо на обучение
The British University in Egypt

Мисията на Фармацевтичния факултет е да обучава, обучава и предоставя възможности за учене през целия живот на студенти, фармацевти и учени, като същевременно създава, ра ... [+]

Мисия

Мисията на Фармацевтичния факултет е да обучава, обучава и предоставя възможности за учене през целия живот на студенти, фармацевти и учени, като същевременно създава, разпространява и прилага нови знания, основани на научни изследвания в областта на фармацевтичните и клиничните науки, за повишаване на качеството на живот чрез подобрено здравеопазване.

Отличителни черти на програмата... [-]
Египет Cairo
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The British University in Egypt

Цялостната мисия на програмата е да бъде призната за иновативно обучение по дентална медицина, ангажимент за културно разнообразие, откриване, трансфер на научни знания, ... [+]

МисияЦялостната мисия на програмата е да бъде призната за иновативно обучение по дентална медицина, ангажимент за културно разнообразие, откриване, трансфер на научни знания, отлични умения на нашите възпитаници и най-висока степен на грижа и обслужване на пациентите.Стоматологичната програма включва нови и подходящи знания, технологии и умения, които осигуряват обучение на студентите, което води до завършилите компетентни в съответните им области. Целта на програмата е да подготви завършилите, които притежават знания, умения и ценности, за да започнат практиката на обща стоматология.Ще осигурим иновативни, междупрофесионални образователни преживявания, които ще развият учениците като неразделни членове на екипа по здравеопазване и бъдещи лидери.Отличителни черти на програматаПрограмата "Зъболекарски услуги" е посветена на високи постижения в областта на образованието, грижата за пациентите, услугите и научните изследвания. Съществува да се развият зъболекари, които ще използват знанията и технологиите на 21-ви век, характеризиращи се с милосърдие, лидерство, професионализъм, творчество, служба и социална справедливост.Въвеждат се нови технологии в учебния процес (ендо микроскоп в ендодонтия, CAD / CAM в корона и мост и CBCT в радиологията) и централен стерилизиращ блок за контрол на инфекциите.Обучението на студенти се провежда на главата на манекени, за да ги подготви за работа по пациенти. Също така, обучението по пациенти се провежда през летния период, така че студентите да практикуват и да използват пълноценно свободното си време.Допълнителни ревизии винаги се правят за изоставащите студенти и се провеждат допълнителни часове (4-7pm) за допълнителна клинична практика на студентите.Допълнително предимство на нашата програма е, че зъболекарските модули започват директно в степен 1 ​​година.Целите на програмата... [-]
Египет Cairo
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски