Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Грузия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Образование в Грузия е частично финансиран за тези хора, преследването образование на възраст между 18 и 35 години. Тази система дава възможност на студентите да придобият практически умения и знания, която помага на целия свят са изправени пред предизвикателствата на 21-ви век.

Law schools and universities for law degrees Грузия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Грузия here.

Резултати Filter

бакалавър по биомедицинско инженерство

Georgian Technical University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Грузия Tbilisi

Програмните образователни цели на програмата "Биомедицински инженеринг" дават на студентите знания как да прилагат своите основни инженерни умения за решаване на проблеми в медицината и биологията. Сред обхвата на програмата са: медицинско оборудване и дизайн, физиология, биоматериали, масов транспорт, приложение на компютри в медицината, изкуствени импланти и медицински изображения. Анатомията и физиологията, които се отнасят до конкретни приложения за биоинженерство, ще бъдат преразгледани. Целта му е да улесни разбирането на студентите във всички области на биомедицинското инженерство, така че да могат да оценят съвместната природа на полето. Осигуряване на оправомощаваща професионална степен за студенти, които възнамеряват да станат практикуващи инженеринг.

Бакалавър по фармация

The University Of Georgia
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Грузия Tbilisi

Целта на тази програма е да подготви международно квалифициран бакалавър-фармацевт, който ще може да се развива професионално в работната среда на фармацевтичната индустрия и да продължи до следващия етап на образованието. Завършилите ще имат основните познания по: фармацевтични грижи, пациент-ориентирана фармакотерапия, използване на резултатите от клинични изпитвания във фармацията, производство и производство на лекарствени продукти и фармацевтичен анализ; Управленски умения, необходими за: насърчаване на фармацевтични изследвания, основани на етични ценности, обработка и предоставяне на фармацевтична информация, прилагане на модел на лекар-фармацевт-пациент, комуникация с професионални общества и обща общност, както и умения за управление на структурните звена при подходящи (междинни) фармацевтични организации. Завършилите тази програма могат да бъдат наети във фармацевтични компании, аптеки и др. UG магазини, здравни заведения, обществени здравни организации, контрол на качеството на д-р UG и токсикологични лаборатории, както и в застрахователни дружества, които извършват здравно осигуряване, и най-важното - завършилите училище по здравеопазване и медицина, факултет по фармация на The University Of Georgia да бъде квалифициран да има длъжности фармацевт и / или мениджър по въпроси на фармацията.

Бакалавър по медицина

The University Of Georgia
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Грузия Tbilisi

Целта на програмата е да насърчи ефективното функциониране на здравната система чрез обучение на квалифицирани и висококвалифицирани медицински сестри. Студентите са квалифицирани да работят като медицинска сестра на международно и местно ниво или да продължат образованието си в местни или международни университети