Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A бакалавърска степен осигурява образованието е необходимо да се намери кариера в много различни дисциплини. Повечето програми включват комбинация от общи класове, предмет и специфични курсове, съобразени с област на обучение на студента.

Какво е бакалавър по ветеринарна медицина? Тази степен е предназначена за хора, които искат да помогнат на животните чрез медицински, терапевтични, стоматологични и хирургични методи. Това е първата стъпка по пътя към превръщането на ветеринарен лекар, въпреки че тази програма може също така да подготви учениците за други работни места в областта на ветеринарния лекар, както добре. Всяка програма ще варира, но повечето от тях предлагат курсове по ветеринарни науки, диагностични процедури, неинфекциозен и инфекциозна болест, ветеринарна клиничната медицина, токсикология, храненето, превантивна медицина и професионална етика и стандарти.

Лица, които се радват да работи с животни най-често се възползват от печелите тази степен, тъй като ще ги обучават за различни кариери.Дали намирането на работа веднага след дипломирането си или да продължи, за да печелят докторска степен, студентите могат да се приготвят с правилното възпитание.

Разходите, свързани с медицината степен ветеринарна ще варират от едно училище в друго. Студентите са насърчавани да се обадя на училищата директно да попитам за таксата за обучение и такси изисква.

Има редица възможности за кариера за които се интересуват от работа с животни, както ветеринарната област е широка. Завършилите могат да намерят позиции в производството на животинска продукция, защита на животните, както и домашно лечение на животни. Пътеки за кариерата, които не изискват Завършил степен включват техник животински грижи, ветеринарната фармацевтична промишленост изследовател, ветеринарна клиника за управление, и домашни птици или инспектор месо. Студентите, които са получили своята докторска степен може да се превърне ветеринарни специалисти и работят директно с животни да диагностицират и лекуват ранените и болни животни.

Започнете да търсите ветеринарните училища точно сега, като използвате нашия онлайн база данни.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

11 резултата за Ветеринарна медицина Filter

Средно-специално в областта на ветеринарната наука (отличие)

The University of Queensland
Кампус Редовно обучение 5 години Януари 2020 Австралия Gatton Brisbane Saint Lucia + още 2

Ветеринарна наука е прилагането на медицински, диагностични и терапевтични принципи към спътник, битови, екзотични, диви животни, и продуктивни животни. Ветеринарна наука е от жизненоважно значение за проучването и опазването на животинската продукция практики, здраве стадо и мониторинг на разпространението на широко разпространено заболяване. Тя изисква придобиването и прилагането на научни знания в различни дисциплини и използва технически умения в посока превенция на заболяванията в двете домашни и диви животни.

ерген на ветеринарната медицина

Mongolian University Of Life Sciences
Кампус Редовно обучение Август 2019 Монголия Ulaanbaatar

Нашата бакалавър по ветеринарна медицина е създаден, за да се развива и да се създаде изобретателен среда за обучение на ветеринарни специалисти и изследвания услуга, чрез укрепване на обучение умения, научни изследвания и образователната среда.

ветеринарната медицина

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Santos Dumont

Форма на ветеринарен лекар за разработване на действия и резултати, насочени към областта на селскостопанските науки, по отношение на животните производство, производството на храни, здравето на животните и опазване на околната среда.

ветеринарната медицина

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)
Кампус Редовно обучение 5 години Март 2020 Бразилия Juiz de Fora

Общата цел на ветеринарна медицина разбира се, е обучението на общопрактикуващите лекари, в рамките на един цялостен изглед, с уменията и компетенциите, необходими за дейностите по превенция, диагностика и лечение на болести по животните, животинска продукция, технология на продукти от животински произход и общественото здраве.

ветеринарната медицина

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)
Кампус Задочно обучение Март 2020 Бразилия São Paulo

Курсът дава на студентите тялото практическо обучение, насочени към професионалния пазар с преподаватели, съставен от лекари преподаватели, които имат богат опит в съответните им области. ВЕТЕРИНАРЕН КОМПЛЕКС са разработени учебни практики, изследвания, разширение, както и клинично и хирургически грижи за малки и големи животни, които допълват теоретичното обучение дал. Нейната носеща конструкция се състои от три работни помещения, осем клиники клинични грижи, клинични лаборатории, животновъдството и превантивна медицина, аутопсията стаи и хирургична техника, анатомия лаборатории и микроскопия, стая течност и изображения промишленост ( радиология, ултразвук и ехокардиография), както и големи грижи към животните двор, сергии и развъдници за отглеждане на животни и комплекс под внимание. По време на курса, студентът се насърчава да участват в изследователски дейности, проведени от учители, както и технически и научни програми за сътрудничество, поддържани с национални и чуждестранни институции, като например Зоопарк Сан Диего, с която тя се поддържа единственият проект в страната, финансирани от зоологическо дружество на Сан Диего. образователни дейности се насърчава, включително курсове и лекции в общността за основна грижа в работата с животни, отговорен собственост домашен любимец и хуманното отношение към животните, кампании за ваксинация и кастрация на кучета и котки, проекти за осиновяване на животни изоставени и ветеринарна помощ на земеделските стопанства .Professores курса и студентите, които правят научни изследвания правят изследователска група, озаглавен структурни и функционални ветеринарна патология, регистрирана в CNPq (Националния съвет за научно и технологично развитие), която развива проекти за научни изследвания линии по заразни и паразитни болести по домашните животни и Wild, експериментална патология, онкология и ветеринарна токсикология.

Степен по ветеринария

Universidad de Leon
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Испания León

Обучаваме професионалисти с овладяване на ветеринарните знания, способност за анализ и организиране и лични умения за развитие в областта на медицината, животновъдството и здравето и продоволствената сигурност, признавайки ценностите на напредналото демократично общество.

лекар на ветеринарна медицина

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Кампус Редовно обучение 11 семестри Запитване на информация Полша Wrocław

The ветеринарната медицина дава знания в областта на превенцията и лечението на домашни и селскостопански животни болести, защита на потребителите, безопасността на продукти и продукти от животински произход, използвани в животновъдството.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Унгария Budapest

лекар на ветеринарна медицина

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Румъния Timișoara

Бакалавърски курсове, организирани от Ветеринарномедицински факултет на Банат в Тимишоара е Ветеринарна медицина предлага на английски и на румънски език в продължение на 6 години. Програмата за ветеринарна медицина води до Доктор по ветеринарна медицина.

степен по ветеринарна

University CEU - Cardenal Herrera
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Испания Moncada

Факултета по ветеринарна наука има повече от 17 години опит и е декан факултет

Бакалавър по ветеринарна медицина

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Кампус Редовно обучение 10 семестри Февруари 2020 Боливия Cochabamba

Състезанието на мисия ветеринарна медицина е да се обучават специалисти с етичните принципи и ценности, отговорност и чувствителност, силно критичен и разследващ капацитет за откриване на ветеринарно-санитарните проблеми и да се търсят решения за тях, особено по отношение на здравето на животните, общественото здраве и производство на храни от животински произход, безопасни и висококачествени да предложи на населението. Като институция на висшето образование, неговата мисия придобива посока основно формиращите образователни процеси, научни изследвания и общността на терен, компетентни специалисти в областите, посочени, за да отговори на социалните искания на национално и международно равнище.