Filter
Бакалавриат
Полша Wrocław Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Много гъвкаво поле, ветеринарната медицина може да оспори ученика, за да разбере и лекува различни животински видове. Студентът може да проучи сложните различия между тези животни и как да им даде медицински грижи, когато това се изисква.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Wrocław се счита за третия по големина център на образованието в Полша. В тридесет добре известни институции, има повече от 135 000 човека. Вроцлав университет на града предлага здравословна академична среда за местните и чуждестранни студенти.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Ветеринарна медицина, Wrocław

Степени
Място
Полша
Wrocław
Тип на обучение
Темпо на обучение
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

The ветеринарната медицина дава знания в областта на превенцията и лечението на домашни и селскостопански животни болести, защита на потребителите, безопасността на проду ... [+]

Продължителност: 5,5 години (11 семестъра)

Professional заглавие: Доктор по ветеринарна медицина, DVM

Проучване на профил: широката академична

Започнете Месец: Октомври Semestral Такса за участие: 4000 EUR Преглед Курсът удостоен със сертификат, удостоверяващ EAEVE най-високите стандарти на образование в Европа осигурява на кандидатите за най-добрият избор за ветеринарна разбира се. Студентите, докато учи ветеринарна медицина получат знания по предметите, принадлежащи към общите и основни групи, което съответства с общ академичен профил на образование, а след това те да имат клинични дисциплини. Студентът взима задължителните практики и клинични стажове, чрез които се придобиват практически умения, използвани във ветеринарната професия. Провеждане видове ориентирано обучение, клинични стажове и възможност да изберете елементи от една група от избираеми дисциплини дава възможност на учениците да изясни и фокус на придобитите знания и умения за бъдещата практическа професия. Теоретични знания в областта на ветеринарната наука през първите четири години на обучение осигурява база за практическо обучение в последните години на проучване. Професионална специализация може да се продължи по време на докторантурата, следдипломно обучение и курсове за специализация за ветеринарни лекари.... [-]

Полша Wrocław
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
11 семестри
Кампус
Научете повече на английски