Filter
Бакалавриат
Полша Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Студент по ветеринарна медицина може да се научи как да се лекува и да се грижи за болни и ранени животни. Те могат да се съсредоточат върху определена група животни (коне, дребни животни и т.н.) или да се занимават с диви животни вместо с домашни животни.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Ветеринарна медицина, Полша

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

The ветеринарната медицина дава знания в областта на превенцията и лечението на домашни и селскостопански животни болести, защита на потребителите, безопасността на проду ... [+]

Продължителност: 5,5 години (11 семестъра)

Professional заглавие: Доктор по ветеринарна медицина, DVM

Проучване на профил: широката академична

Започнете Месец: Октомври Semestral Такса за участие: 4000 EUR Преглед Курсът удостоен със сертификат, удостоверяващ EAEVE най-високите стандарти на образование в Европа осигурява на кандидатите за най-добрият избор за ветеринарна разбира се. Студентите, докато учи ветеринарна медицина получат знания по предметите, принадлежащи към общите и основни групи, което съответства с общ академичен профил на образование, а след това те да имат клинични дисциплини. Студентът взима задължителните практики и клинични стажове, чрез които се придобиват практически умения, използвани във ветеринарната професия. Провеждане видове ориентирано обучение, клинични стажове и възможност да изберете елементи от една група от избираеми дисциплини дава възможност на учениците да изясни и фокус на придобитите знания и умения за бъдещата практическа професия. Теоретични знания в областта на ветеринарната наука през първите четири години на обучение осигурява база за практическо обучение в последните години на проучване. Професионална специализация може да се продължи по време на докторантурата, следдипломно обучение и курсове за специализация за ветеринарни лекари.... [-]

Полша Wrocław
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
11 семестри
Кампус
Научете повече на английски