Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Великобритания offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Law schools and universities for law degrees Великобритания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Великобритания here.

Резултати Filter

Бакалавърска степен по управление на здравето и социалните грижи (допълващо)

Somerset College
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Taunton

Развийте своите умения и знания на социални грижи, чрез комбинация от учене чрез работа и извънкласна, на популярната ни BSc (Hons) в управлението на здравето и социалните грижи.

BTEC HND в здравеопазването и социалните грижи

OPAL College London
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2019 Великобритания London

The BTEC (Business Technology Engineering Съвета) HND (Висше National Diploma) е специалист професионална програма със силна работа, свързана акцент.

Средно-специално в биомедицинските науки (BSC)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2019 Великобритания London UK Online + още 1

Нашата BSc Biomedical Science степен с Отличия курс призиви към студенти с фон на науката, които се интересуват от кариера в болнични лаборатории ...

BSc (Hons) Здравни науки

Cardiff Metropolitan University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Великобритания Cardiff

Здравната наука е динамична и непрекъснато развиваща се дисциплина, която изисква висококвалифицирани хора да изпълняват редица лабораторни техники, които допринасят за цялостната грижа и благосъстоянието на пациентите.

Бакалавърска степен по кърмене - възрастни

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 48 месеца Запитване на информация Великобритания Stirling

Стърлинг е прекрасно място за вас да научите уменията на съвременното сестринство - които се оценяват по целия свят. Нашият курс е одобрен от Съвета по сестрински грижи и акушерство и е получил и множество похвали. Спечелихме Наградите за студентски медицински сестри през 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 и 2018.

Медицинска хирургия - спорт и упражнения

University of Bradford
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Великобритания Bradford

Тази нова четиригодишна програма е предназначена за студенти, които желаят да развият знания и умения, специфични за спортните и упражнения, както и за по-традиционните физиотерапевтични среди. Завършилите получават професионална магистърска квалификация по физиотерапия, като отварят редица възможности за кариера като физиотерапевт в секторите на спорта, упражненията и здравето и благоденствието. Той също така осигурява основата за по-нататъшно проучване.

BEng (Hons) в биомедицинския инженеринг

University of Bradford
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Великобритания Bradford

Използвайте професионални инженерни познания, за да разберете, модифицирате и контролирате биологичните системи на тази 4-годишна дипломна степен по биомедицинско инженерство (Hons), включително година на поставяне на сандвичи в промишлеността.

Mbchb влизане завършил курс в медицината и хирургията

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Birmingham

В допълнение към нашия петгодишен медицина и хирургия MBChB програма, ние имаме четири години MBChB за висшисти с първа степен в живота на науката.

Mbchb по медицина и хирургия

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Великобритания Birmingham

В университета в Бирмингам дава възможност първа класа, което трябва да се развият уменията да стане лекар.

БДС в стоматологичен кабинет

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Великобритания Birmingham

Курсът на Бирмингам се регулира от Dental Съвета по общи (GDC) и ще ви осигури солидна основа за изучаването на които да се основава си клиничен опит и грижа за пациента. Продължаващата направление на цялата грижа за пациентите в клиничната практика позволява да се интегрират специалност преподаване и изпълнява най-подходящото лечение за пациентите си.

bmedsc в биомедицински материали наука

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Birmingham

Тази степен ви предлага възможността да получат цялостен опит в медицинската наука и инженерство на материали за ремонт или замяна повредени, болни или липсващи тъкани в човешкото тяло.