Filter
Бакалавриат
Великобритания England Taunton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Великобритания offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Law schools and universities for law degrees Великобритания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Великобритания here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
England
Taunton
Тип на обучение
Темпо на обучение
Somerset College

Развийте своите умения и знания на социални грижи, чрез комбинация от учене чрез работа и извънкласна, на популярната ни BSc (Hons) в управлението на здравето и социалнит ... [+]

Описание на курса

Развийте своите умения и знания на социални грижи, чрез комбинация от учене чрез работа и извънкласна, на популярната ни BSc (Hons) в управлението на здравето и социалните грижи.

Този курс ще ви предостави актуална актуална умения, знания и опит, за да ви помогне да донесе реална полза за вашето работно място. Изучаването на тях ще ви помогне да се развият най-добрите практики и ще ви даде опит от работа в рамките на междуведомственото култура. ... [-]

Великобритания Taunton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски