Filter
Бакалавриат
Великобритания Scotland Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Великобритания offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Law schools and universities for law degrees Великобритания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Великобритания here.

Научете повече Свиване

Резултати

University of Stirling

Стърлинг е прекрасно място за вас да научите уменията на съвременното сестринство - които се оценяват по целия свят. Нашият курс е одобрен от Съвета по сестрински грижи и ... [+]

Преглед

Възрастното сестринство е предизвикателна и възнаграждаваща професия, която предлага широка гама от роли, които се грижат за хората и насърчават здравето.

Стърлинг е прекрасно място за вас да научите уменията на съвременното сестринство - които се оценяват по целия свят. Нашият курс е одобрен от Съвета по сестрински грижи и акушерство и също е получил множество похвали. Спечелихме Наградите за студентски медицински сестри през 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 и 2018.... [-]

Великобритания Stirling
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
48 месеца
Кампус
Научете повече на английски