Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Резултати Filter

кърмене

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 9 търсене на докторантура по право juris doctor Март 2020 Бразилия Alfenas + още 1

Чрез преподавателска дейност, научни изследвания и разширяване на програмата сестрински предлага неразделна формирането на бъдещите професионалисти. Активирайте го в няколко сфери на здравеопазването, за освен професията, упражнения изследвания, планиране, управление и образование.

психология

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Pouso Alegre

Курсът по психология UNIVAS се основава на актуализираната предложение на учебната програма и да се адаптира към научни и социално-културни промени напредък, който позволява обучение на професионалисти в състояние да предоставят услуги на стандартите за качество и етични принципи.

квалификация на медицинска сестра

Universidade de Marília (UNIMAR)
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Marília

The Бакалавърски програма в Nursing UNIMAR е в експлоатация от 1989 г. и е призната от заключението на Федералния съвет на образованието No. 27/93 и Наредба № 472, на 15-ти Март 1993.

градуса в стоматологията

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)
Кампус Редовно обучение 8 семестри Март 2020 Бразилия São Paulo

Бакалавърската по стоматология или стоматолог-хирург оперира в диагностичната дейност, планиране и изпълнение на стоматологично лечение. Тя работи в промоция, поддръжка, профилактика и възстановяване на здравето на устната кухина.

биомедицината

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Кампус Задочно обучение 8 - 8 семестри Март 2020 Бразилия Rio de Janeiro São Paulo + още 1

Академичният обучението на завършил професионално в биомедицината в Университета на Франка, се ръководи в профила на обща и хуманистично образование, да работят в дейностите по превенция и промоция на здравето в рамките на най-високите стандарти за качество и етични принципи. Новият педагогически висше бакалавърска степен по проект Биомедицина допринася за подобряването на уменията и компетенциите на специалиста в рамките на перспективата на пазара на труда.

аптека

Universidade de Caxias do Sul
Кампус Редовно обучение 5 години Март 2020 Бразилия Caxias do Sul

Процеси на превенция, промоция, опазване и възстановяване на здравето, чрез развитие на дейности, свързани с клинични и токсикологичен анализ, храни и лекарства. Индустрия лекарства, храни, козметични средства, дезинфектанти, domissaneantes и консумативи за диагностика; болници; аптеки на алопатични и хомеопатични лекарства; общността аптеки; разливане на наркотици; дистрибутори ...

физиотерапия

Universidade Iguaçu (UNIG)
Кампус Задочно обучение 10 - 10 семестри Март 2020 Бразилия Rio de Janeiro

Министерството на физикална терапия (бакалавър) се предлага в Кампи Нова Игуасу и Itaperuna нощната смяна в 4200 часа и трайни 10 семестъра.

степен по медицина

ISPED
Кампус Редовно обучение 6 години Март 2020 Бразилия São Paulo Аржентина Buenos Aires + още 2

Курсът за медицина Бакалавърски се провежда чрез споразумението с UM - Университет на Морон, и за бразилците с гимназията или пълно висше образование, които желаят да получат титла доктор.

физиотерапия

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Кампус Задочно обучение 4 години Март 2020 Бразилия Natal

Бакалавърската на физиотерапия степен на UNI-RN ще има общообразователни, хуманист, критичната и обмислена, съвкупните технически и професионални качества.

Степен: Медицина

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Кампус Редовно обучение Март 2020 Бразилия Rio de Janeiro

Медицинското училище се стреми да насърчава интердисциплинарност като условие за консолидирането на специализирани знания.

Бакалавър по Хранене

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
Кампус Редовно обучение 4 години Март 2020 Бразилия São José dos Campos

Учебната програма е организирана, за да се гарантира интегрирането на ученици от различни среди в областта на здравеопазването, както и за насърчаване на спазването на основни и специфични теми, базирайки се на науката за храните и хранителните нужди на отделните хора и народи.

степен по физикална терапия

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Кампус Редовно обучение 8 семестри Март 2020 Бразилия Presidente Prudente

The физиотерапевта формира от Unoeste ще бъдат подготвени не само да реабилитира пациенти, но също така и за да се предотврати и да диагностицира заболявания на човешкия организъм, генетични малформации или кокошки зависимости. Този професионален работи с деца, младежи, възрастни, възрастни хора, бременни жени и хора с физически и психически увреждания.

биомедицината

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)
Кампус Задочно обучение 8 - 8 семестри Март 2020 Бразилия São Paulo

Алем га Na Formacao profissional Excelencia правим, или курс на биомедицината га Universidade методистка позволява aluno вземе contato ао profissional Carreira ainda ком SUA га Universidade вътре. Не Escola де лабораторен анализ клиники, можете alunos atendem да Comunidade д contato COM TEM технологии, използвани всеки ден не дава Profissão като или лаборатория по молекулярна биология и клетъчна култура. Не ядро ​​Изследвания от сини сливи, трето aluno contato ком фундаменталните научни изследвания и участва Projetos на Iniciação Научни ги различни области: микробиология, молекулярна биология, експериментална онкология, между outras. Не невронауките център или aluno режеш trabalhar Projetos де Pesquisa ги значение за голяма площ. Tudo ISSO, Somada хуманистичен Formacao, CONCEITOS години sustentabilidade и empreendedorismo д а visão или курс за бъдещи услуги или aluno Nosso става диференцирани хм profissional и играе не trabalho пазар.

ветеринарната медицина

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Santos Dumont

Форма на ветеринарен лекар за разработване на действия и резултати, насочени към областта на селскостопанските науки, по отношение на животните производство, производството на храни, здравето на животните и опазване на околната среда.

Odontologia

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
Кампус Редовно обучение 8 - 16 семестри Март 2020 Бразилия Belo Horizonte

Capacitar agentes responsáveis ​​Пела promoção де mudanças не Processo Saúde-doença, mediante ações baseadas ЕМ princípios направя conhecimento Técnico-científico, га consciência направя Seu Papel социална д де cidadania.